Hirdetés

Marvel-sorozatból érkezik Poison Ivy a Batwoman szériába

|

Az Agent Carter sztárját igazolta le a The CW az ikonikus gonosztevő szerepére.

Hirdetés

Noha erősen megosztotta a közönséget, és az első évad után még a címszereplőt alakító Ruby Rose-t is elvesztette, a The CW csatorna továbbra is ragaszkodik a Batwoman sorozathoz. Október 13-án már a harmadik évad veszi kezdetét, amelyben a címszereplőnek Poison Ivy-val gyűlik meg a baja.

A növényvilággal bensőséges viszonyt ápoló szupergonosz a The CW interpretációban a Gotham Egyetem egykori botanikushallgatója, akiből szenvedélyes, briliáns, a világ jobbá tételén fáradozó tudós vált.

Hirdetés

Minden megváltoztatott azonban, amikor egy kollégája rajta folytatott kísérletet: különféle növényi toxinokat injekciózott belé, amelyek révén természetfeletti képességekre tett szert.

Újdonsült hatalmát arra használta, hogy azt tegye, amit helyesnek vélt. Még úgy is, hogy ezt legközelebbi barátai és Batman is ellenezték, akik veszélyes módszerei miatt megszabadultak tőle. Most pedig bosszútól fűtve tér vissza Gothambe.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A The Hollywood Reporter beszámolója alapján az alkotók egy komoly tévés rutinnal rendelkező színésznőt találtak Poison Ivy szerepére Bridget Regan személyében.

Regant olyan - hazánkban is vetített produkciókban láthattuk, mint a Legend of the Seeker, a Jane the Virgin, a The Last Ship és az Agent Carter. Utóbbiban ő alakította az ártalmatlannak látszó Dotty Underwoodot a legelső Fekete Özvegyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)