Hirdetés

Nagyjából akkora költségvetésből készülnek az új Marvel-sorozatok, mint az MCU-s filmek

|

Ez azt jelenti, hogy a Disney+ szolgáltatásra készülő alkotások esetében sem kell nélkülöznünk a mozivásznon megszokott minőséget.

Hirdetés

Akár szeretjük a Marvel filmes univerzumát, akár nem, azt azért el kell ismerni, hogy a Disney és a Marvel Studios pazar látványt képes teremteni, és technikai téren igazi minőségi produkciókat rak le az asztalra. Most pedig úgy látszik, a sorozatok esetében sem kell beérnünk kevesebbel.

Hirdetés

A Variety beszámolója szerint a Marvel Studios minden egyes Disney+-os sorozat esetében nagyjából akkora költségvetésből gazdálkodhat, amekkorából az MCU egyes filmjei készültek. Ez azt jelenti, hogy a The Falcon and the Winter Soldier, a WandaVision, a Loki és a többi alkotás megközelítőleg 100-150 millió dollárból készülhet el, ami elég komoly büdzsé, ha egy szériáról van szó. Ez persze még nem garancia arra, hogy izgalmas történeteket láthatunk majd a Disney streamingplatformján, viszont ha tényleg ennyi pénz áll a készítők rendelkezésére, akkor valószínűleg nem lehet majd panaszunk produkció minőségére.

Az első ilyen alkotás, a The Falcon and the Winter Soldier valamikor 2020 végén debütál majd a tervek szerint. Szerintetek hozzák majd az MCU-s filmek szintjét ezek az új sorozatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)