Hirdetés

Spider-Man - melyik Marvel karakterrel szerepelne együtt szívesen Tom Holland?

|

Nemrég megkérdezték Tom Hollandot, hogy melyik Marvel hőssel látná szívesen egy csapatban a Pókembert, ő pedig egy meglepő választ adott.

Hirdetés

Végre megjelent a legújabb önálló Pókember film, a közönség pedig teljesen odavan a Tom Holland által megformált hálószövőért. Habár a hős egyelőre egyedül dolgozik (persze azért egy kis segítséggel), Tom Hollandnak máris vannak rá ötletei, hogy kikkel lenne szívesen egy csapatban az elkövetkező filmekben.

Holland az MTV-nek adott egy interjút a Pókember: Hazatérés kapcsán, ahol felmerült ez a kérdés, a színész pedig elárulta, hogy érdekes módon a Hulk lenne az, akivel a leginkább dolgozna együtt a jövőben. Holland szerint nagyon jó poénokra lenne lehetőség és érdekes összhangot lehetne kialakítani a két karakter között:

"Érdekes lenne látni, hogy a Hulk megpróbálja őt eltaposni, de csak amolyan baráti összecsapásként, nem pedig egy valódi küzdelemben. Szerintem nagyon szórakoztató lenne."

A legjobb az egészben, hogy ez az álom egyáltalán nem lehetetlen, hiszen a készül Avengers: Infinity Warban rengeteg karakter megfordul majd, így még akár az is előfordulhat, hogy együtt látjuk majd a két karaktert. 

Ha érdekel titeket, hogy milyen lett a Pókember: Hazatérés film, olvassátok el a Puliwood kritikáját. Ha más a véleményetek a moziról, mondjátok el kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)