Hirdetés

A Marvel nézhetővé tette az összes stáblistás jelenetet

|

Ha esetleg nem maradtatok a teremben a Bosszúállók: Végtelen háború végén, de érdekel, hogy mi vezette fel a Végjátékot, akkor most behozhatjátok a lemaradásotokat.

Hirdetés

Minden magára valamicskét is adó Marvel-rajongó tisztában van vele, hogy csakis akkor hagyjuk el a termet a stáblista végignézése helyett, ha sietünk valahova, ugyanis a stúdió előszeretettel szakítja meg a készítők listáját és zárja azokat jelenettel. Nem mindig és a számuk is változó, de gyakran.

Hirdetés

Április 25-től a mozikba kerül a Marvel Filmes Univerzum első nagy mérföldköve, az Infinity Saga záróakkordja (bár Kevin Feige szerint a Pókember: Idegenben fogja zárni a 3. fázist) , a Bosszúállók: Végjáték, ezt felvezetendő a Marvel Studios megosztotta Twitteren az eddigi stáblistás jeleneteket, hogy azok is képben legyenek minden aprósággal és utalással a végjátékot illetően, akiknek nem mindegyiket sikerült látniuk. A stúdió Twitterjén végignézhetitek az összeset, mi csak a Végtelen háború, a Hangya és a Darázs, illetve a Marvel Kapitány plusz pillanatait mutatjuk meg, ezek a legfontosabbak jelenleg: 

Nektek megvan már a jegyetek a Végjátékra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)