Hirdetés

Így emlékezik a Marvel Stan Lee-re

|

Megható írással búcsúztatta a vállalat az ikonikus képregényírót.

Hirdetés

Tegnap este nagyon szomorú hírről kellett beszámolnunk: a Marvel legendája, Stan Lee elhunyt 95 éves korában.

Hirdetés

A képregényírót rengetegen gyászolják világszerte, a Marvel a hivatalos honlapján egy érzelmes írással emlékezik a mesterre. A vállalat tiszteletbeli elnöke egészen haláláig igyekezett aktívan részt venni a különböző eseményeken, rendezvényeken, és a Marvel Cinematic Universe filmjeihez több előre felvett cameo jelenetet is készített, így például a Bosszúállók 4-ben is láthatjuk majd.

A Marvel és a The Walt Disney Company közösen emlékezik vissza Stan Lee életére, aki évtizedeken keresztül hatással volt gyermekekre és felnőttekre egyaránt a megálmodott karaktereinek és történeteinek köszönhetően. Bob Iger, a The Walt Disney Company elnöke olyan való életbeli szuperhősként emlegeti Lee-t, akinek képzelőerejénél csak a szíve nagyobb.

A teljes bejegyzést a Marvel hivatalos honlapján, erre a linkre kattintva olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)