Hirdetés

Mégsem zöld volt Luke Skywalker második fénykardja?

|

A Marvel Star Wars képregényei a jelek szerint megint alaposan átvariálják a kánont, de persze az is lehet, hogy simán csak a bolondját járatják velünk.

Hirdetés

Nagy váltás következett be a Marvel-féle Star Wars képregények idővonalán, hiszen eddig a nemes egyszerűséggel Star Wars címen futó széria, illetve Darth Vader saját első sorozata (ő mondjuk később kapott többet is) az Egy új remény és A Birodalom visszavág, tehát a klasszikus negyedik és ötödik rész között játszódtak. Ezek a sorozatok viszont véget értek, nemrég pedig új szériák indultak el, amelyek már A Birodalom visszavág eseményei után veszik fel a fonalat. A jelek szerint pedig mindkét képregénysorozatban szeretnek az alkotók a rajongók idegeivel játszani.

Hirdetés

A fő Star Wars füzetekben ugyanis először azt láthattuk, ahogy a második szám utolsó oldalán valaki Felhővárosban elkapja Luke Skywalker mélybe hullott fénykardját, majd a Darth Vader széria első füzetének végén rögtön Padmé (vagy valaki, aki úgy néz ki mint Padmé) lépett Vader nagyúr elé. A válaszokra egyelőre még várnunk kell, de a Marvel és a Lucasfilm fejesei úgy gondolták ideje bedobni inkább még pár kérdést a kalapba. Közzétették ugyanis a Star Wars sorozat hatodik számának tervezett borítóját, amin (igen, jól látjátok) Luke Skywalker egy sárga pengét tart a kezében. 

Eddig a hivatalos kánonban csak a jedi templom őreinél láthattunk sárga fénykardot, illetve (remélhetőleg ez senkinek sem jelent komoly spoilert immár, de azért szólok előre, hogy a Skywalker kora lezárásáról lesz szó) a kilencedik epizód végén Rey is egy sárga fénykardot vesz elő. Ha többet szeretnétek tudni a fénykardok színeiről, akkor ide kattintva éritek el a róluk készült cikkünket, illetve videónkat. 

A Star Wars képregénysorozat szóban forgó hatodik száma mától előrendelhető az Egyesült Államokban, de a megjelenése még odébb van, hiszen jövő szerdán még csak a harmadik füzet érkezik. Ha minden jól megy, akkor májusban fog kiderülni, miért van az ifjú Skywalkernél pont egy sárga fénykard. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)