Hirdetés

Lelép a Marvel Studiostól a sorozatokért felelős részleg vezetője?

|

Egyes források szerint Jeph Loeb le fog mondani pozíciójáról, és teljesen elhagyja a vállalatot.

Hirdetés

A Marvel Studioshoz tartozó Marvel Television sok szuperhősös sorozatot letett már az asztalra korábban, hiszen ez a csapat felelt egyebek mellett a Netflixen futó alkotásokért, és jelenleg is több, még mindig futó szériája van. Hamarosan viszont fontos változás következhet be a részlegnél, ugyanis a Variety névtelen forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a Marvel Television feje, Jeph Loeb el fogja hagyni a csapatot, és egy teljesen másik vállalatnál folytatja tovább a karrierjét.

Hirdetés

A  Loeb korábban olyan alkotásokon dolgozott, mint a Smallville, a LOST vagy épp a Hősök, és 2010. óta felel a Marvel-sorozatokért. Az infót egyelőre nem árt óvatosan kezelni, de így már legalább nem lesz akkora meglepetés, ha tényleg vezetőváltás történik a sorozatos részlegnél, ami egyébként a Disney+ indulása kapcsán nem is lenne túlságosan meglepő fordulat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)