Hirdetés

Már dolgozik a Deadpool 3-on Ryan Reynolds és a Marvel Studios

|

A színész egy talk show során beszélt kicsit a készülő filmről.

Hirdetés

Most már hivatalossá vált a sok találgatás után, hogy a Deadpool 3 a Marvel Studios égisze alatt tényleg el fog készülni, és Ryan Reynolds nyilatkozata alapján már el is kezdtek rajta dolgozni.

Hirdetés

Reynolds a Live With Kelly and Ryan címet viselő reggeli műsor vendége volt, ahol elmondta, hogy az egész Marvel Sudios csapattal együttműködve készítik a legújabb Deadpool filmet. Reynolds pedig nem csupán a a film címszereplője, hanem a producere is, és természetesen nagyon lelkes a közös munkát illetően.

Azt egyelőre nem tudni, hogyan fog a Deadpool sztorija és szókimondó stílusa illeszkedni a MCU történetfolyamába, viszont úgy tűnik, hogy sikerült megegyezésre jutni, és Kevin Feige is áldását adta a folytatásra. Ha a teljes talk show adásra kíváncsiak vagytok, amelyben Reynolds szerepel, alább nézhetitek meg. 

Ti mire számítotok a Deadpool 3-mal kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)