Hirdetés

The Eternals - Keanu Reeves is szerepelhet benne

|

Egyre izgalmasabbnak ígérkezik az Örökkévalók mozi szereplőgárdája.

Hirdetés

Még mindig elég kevés hivatalos információnk van a The Eternals moziról, de az legalább biztos, hogy a filmet Chloé Zhao fogja rendezni. Egyelőre Angelina Jolie merült fel a film kapcsán, mint Sersi, illetve a Trónok harcából is ismert Richard Madden, mint Ikarias, valamint Kumail Nanjiani szerepléséről is érkeztek hírek. Most azonban egy újabb nagy név lehetséges csatlakozásáról kezdtek el pletykálni. 

Hirdetés

Az MCU Cosmic nevezetű rajongói oldal ugyanis arról írt, hogy információik szerint már folynak az egyeztetések Keanu Reeves és a film rendezőnője, Chloé Zhao között. Sőt, elvileg nem is akárkinek a bőrébe bújhat majd bele Reeves, ugyanis elvileg ő lesz Druig, a mozi főellensége. Druig karakterét a legendás Jack Kirby alkotta meg 1977-ben, maga a karakter az Eternals képregények 11. füzetében bukkant fel először. Druig (aki maga is egy örökkévaló) nem tartozik a Marvel legismertebb gonosztevői közé, de így legalább nem kell hatalmas elvárásokkal megküzdeniük az alkotóknak, úgy alakíthatják a karaktert, ahogy nekik tetszik. 

Nagyon várjuk már, hogy a Marvel hivatalosan is bejelentse a negyedik fázis filmjeit, és többet is megtudhassunk az olyan mozikról, mint a The Eternals. Ti örülnétek, ha tényleg csatlakozna a stábhoz Keanu Reeves?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)