Hirdetés

A Stranger Things sztárja is csatlakozhat a Marvel szuperprodukciójához

|

A legfrissebb pletykák szerint Millie Bobby Brown is fontos szerepet kap majd a The Eternalsban.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben több világhírű színészt is szóba hoztak a The Eternals kapcsán, most pedig egy újabb ismerős arcról derült ki, hogy csatlakozik a Marvel stábjához. A stúdió egyelőre nem erősített meg semmit, de mivel a hír a Variety-től származik, nincs okunk nagyon kételkedni benne.

Hirdetés

Bennfentes információk szerint tehát a Stranger Things Elevenjét játszó Millie Bobby Brown (akit nemrég a borzalmas Godzilla II-ben is láttunk) csatlakozik egy már így is elég illusztris társasághoz, hiszen olyan színészek neve hangzott el mostanában, mint Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Richard Madden, sőt, a napokban Salma Hayek és Keanu Reeves is felmerült.

A hivatalos bejelentés jövő hét második felében, a San Diego Comic Conon érkezhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)