Hirdetés

Christian Bale is csatlakozhat a Thor: Love and Thunder stábjához

|

A legfrissebb híresztelések szerint a stúdió épp vadul tárgyal az egykori Batmannel egy esetleges szerepről.

Hirdetés

Variety információi szerint jelenleg éppen folynak a tárgyalások Christian Bale és a Marvel Studios között arról, hogy a színész szerepeljen a negyedik Thor moziban, vagyis a Thor: Love and Thunderben. 

Hirdetés

A filmet idén augusztusban kezdik majd forgatni, és az már teljesen biztos, hogy Taika Waititi rendező, és a címszereplő Chris Hemsworth mellett visszatér benne például a Valkűrt alakító Tessa Thompson, valamint Jane Foster szerepében Natalie Portman, aki női Thorként bizony pörölyt is fog lóbálni. Úgy tűnik tehát, hogy hozzájuk csatlakozhat majd valamiféle szerepben Christian Bale. Egyelőre nem tudni, ki lesz a negyedik Thor mozi főgonosza, de ha megmaradnak az alkotók az eredeti képregényes történet vonalán, akkor a Thorrá váló Jane Fosternek végül Cul Borson, a félelem istene ellen kell felvennie a harcot. Cul nem más, mint Odin testvére, egyúttal tehát Thor (mármint Thor Odinson, figyelni kell itt kérem, hiszen már több Thor van egyszerre a színen) nagybátyja. Christian Bale remek választás lenne az ő szerepére, kíváncsian várjuk a részleteket. 

A Thor: Love and Thunder 2021 novemberében fog megérkezni a mozikba, szóval még jó ideig türelemmel kell várnunk rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)