Hirdetés

Martin Scorsese nyilatkozata után jó pár filmes kiállt a Marvel-mozik mellett

|

Hollywood több nagy alakja is reagált a legendás rendező Marvel-szkepticizmusára.

Hirdetés

Mi is írtunk arról, hogy a The Irishman promózása közben Martin Scorsese azt nyilatkozta, hogy szerinte a Marvel-filmek nem is igazán filmek. Várható volt, hogy ez a kijelentés nem marad kommentár nélkül; mivel lényegében Hollywood apraja-nagyja részt vett már valamilyen MCU-s produkcióban, így érthetően nem mindenki volt elragadtatva attól, hogy a szakma egy nagy öregje ilyen lekezelően beszél az alkotásaikról.

Hirdetés

A legcsalódottabb James Gunn volt, aki szerint Scorsese benne van az öt kedvenc filmrendezőjében, és ő nagyon dühös volt, amikor az emberek a Krisztus utolsó megkísértését kritizálták látatlanban, így most eléggé elszomorította, hogy a legenda nyilatkozott lekezelően egy egész zsánerről, amiről saját maga is bevallotta, hogy csak kevés darabját látta.

"Nem azt mondom, hogy a vallási fanatizmus egy ligában játszik azzal, hogy valakinek nem tetszenek a filmjeim. Egyszerűen csak nem szeretem, ha emberek úgy ítélnek el dolgokat, hogy nem is látták őket, legyen az akár egy film Jézusról vagy egy [filmes] zsáner."

A Nick Furyként rengeteg Marvel-filmben feltűnő Samuel L. Jacksont is megkérdezték arról, hogy mit gondol Scorsese kijelentéséről; ő azt mondta, hogy ugyan nem ért egyet vele, de mindenkinek megvan a saját véleménye, amivel nincs is semmi gond, és egy ilyen kijelentés senkit nem fog megakadályozni abban, hogy filmeket csináljon:

A Pókember - Irány a Pókverzum rendezője, mindössze ennyit tett hozzá:

"Martin Scorsese egy isten. A Marvel filmek viccesek és jók. Nyugalom."

A Nebulát játszó Karren Gillian szerint a filmekben rengeteg érzelem van, Leight Whanell forgatókönyvíró pedig elmondta, hogy neki olyan élmény nézni némely Marvel filmet, mint gyerekkorában a Robotzsarut, azt pedig mindenki visszautasította, hogy ezek ne lennének filmek. 

Nekünk természetesen a ti véleményetek a legfontosabb, úgyhogy most válaszoljatok is kérünk az alábbi végtelenül egyszerű kérdésre:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)