Hirdetés

A Marvel hamarosan visszakaphatja az X-Men és Fantasztikus Négyes jogokat

|

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige azt is elmondta, hogy nagyjából mikor.

Hirdetés

Hosszú huzavona után januárban végre lezárulhat a Disney és a 20th Century Fox üzlete, amelynek következtében a Mickey egeres cég visszaszolgáltathatja az X-Men és Fantasztikus Négyes jogokat a Marvel Studiosnak, hogy azok a Marvel Filmes Univerzumhoz csatlakozhassanak. Most kiderült az is, hogy meddig kell várnunk rá.

Hirdetés

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a Variety Playback Podcastjében elárulta, hogy egyelőre még nem kapott hivatalosan zöld lámpát arra, hogy az X-Men és Fantasztikus Négyes karaktereket az MFU-ba integrálják, azonban várhatóan 2019 első hat hónapjában visszakaphatják a jogokat, ez pedig nagyon-nagyon ígéretesnek tűnik.

Az időzítés egyébként nem is lehetne jobb, hiszen a Bosszúállók: Végjáték valószínűleg több karakter utolsó megmozdulása lesz és és lehetőséget biztosíthat arra, hogy új arcok bukkanjanak fel a Marvel Filmes Univerzumban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)