Hirdetés

Marveles rendező válthatja a Halálos iramban 10 direktorát

|

Nagyon úgy fest, hogy megvan, ki ül majd be Justin Lin megüresedett rendezői székébe a Halálos iramban 10 forgatásán.

Hirdetés

Elvileg Vin Diesel hanyagsága miatt távozhatott a Halálos iramban 10 rendezője, de ez csak pletyka. Az viszont bizonyos, hogy Justin Lin tényleg dobbantott, immár csak és kizárólag producerként segíti a Fast X címen érkező tizedik Halálos iramban filmet, rendezni köszöni szépen, de nem szeretné.

A Variety értesülései szerint ugyanis bár korábban szóba került F. Gary Gray (Halálos iramban 8) és David Leitch (Hobbs & Shaw) is, végül a stúdió Louis Leterriert bízza meg ezzel a feladattal.

Hirdetés

Louis Leterrier munkásságából olyan filmeket érdemes kiemelni, mint az egyik első MCU-s mozi, vagyis A hihetetlen Hulk, továbbá az első két A szállító epizód, illetve a Szemfényvesztők első része. Remélhetőleg hamarosan folytatódhat az érdemi munka is, mivel a forgatás jelenleg áll (rendező nélkül nem nagyon lehet mást tenni), ez pedig napi 600 000 - 1 000 000 dollárjába kerül a stúdiónak.

Sok pénzt termel a Halálos iramban széria, de azért ennyi pénzt senki sem szeret kidobni az ablakon.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)