Hirdetés

A Netflix elkaszálta a Marvel's Iron Fist sorozatot

|

A Netflix két évad után úgy döntött, hogy nem folytatja a harcművész történetét, viszont ez még nem jelenti azt, hogy Danny Rand karakterét nem látjuk többet.

Hirdetés

A Netflix bejelentette, hogy nem lesz harmadik évada a Marvel's Iron Fistnek, ez az első sorozat, ami a streaming szolgáltató szuperhősös sorozatai közül kaszát kapott. A cég azt is elárulta, hogy míg a sorozat nem folytatódik, Danny Rand karakterét láthatjuk majd más Marvel sorozatokban feltűnni.

Hirdetés

A Netflix megosztott egy hivatalos közleményt a döntéséről, de sajnos egy elég standard sablon levélről van szó, amiből semmi nem derül ki annak hátteréről:

"A Marvel's Iron Fist nem fog visszatérni újabb évaddal. Mindannyian nagyon büszkék vagyunk és hálával tartozunk a sorozat stábjának. Köszönjük a rajongóknak, akik mindkét évadot végigkövették. Habár a sorozat a végéhez ért, a halhatatlan Iron Fist tovább él."

Nehéz megmondani, hogy miért vetettek véget a sorozatnak, hiszen míg az első évad valóban rettenetes fogadtatásban részesült, a második szezont sokan hatalmas előrelépésnek tekintették és ha az ember belegondol, nem az Iron Fist az egyetlen sorozat (még akkor sem, ha csak a szuperhősös szériákat nézzük), amelynek kellett egy-két évad, mire megtalálta a jó receptet.

Ti mit gondoltok? Megérdemelt volna még egy esélyt az Iron Fist, vagy fölösleges erőlködni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)