Hirdetés

Mary Jane lehet a Marvel új Pókembere?

|

Ez is egy lehetséges jövőkép a Marvel Comics szerint.

Hirdetés

Peter Parker, az eredeti Pókember nincs túl jó passzban jelenleg a Marvel Comics füzeteiben. A The Amazing Spider-Man képregénysorozat friss cselekménye szerint Petert egy harc során olyan nagy mennyiségű radioaktivitás érte, hogy ezt már nem tudja legyűrni a szervezete. A barátságos és közkedvelt Pókember tehát most épp kórházban fekszik, helyét pedig ideiglenesen klónja, Ben Reilly vett át.

Könnyen lehet azonban, hogy hamarosan Bent is lecserélik a Marvel kreatív fejesei, legalábbis erre utal egy új kiadvány.

Hirdetés

A Timeless című képregényben ugyanis azt láthattuk, hogy Kang, a hódító a lehetséges jövőkét nézegeti árgus szemekkel, ezek között pedig sok érdekesség megfigyelhető. Van, ahol Thanos szorongatja Thor pörölyét, egy másik jövőben Bucky megöli Amerika Kapitányt, egy megint másikban egy új Ifjú Bosszúállók formáció látható, mindezeken felül pedig egy olyan jövőt is feltár nekünk Kang, ahol Peter Parker nagy szerelme, Mary Jane Watson lesz az új Pókember, avagy Póknő.

Az említett képen egyébként Mary Jane egy női Fekete Párduc mellett látható. Ez a karakter valószínűleg T'Challa húga, Shuri, de egyesek szerint az sem kizárható, hogy az X-Men tagja, Vihar öltött Fekete Párduc lemezt - a fehér haj miatt gondolják ezt, de simán elképzelhető az is, hogy csak így ábrázolta a rajzoló Shuri jellegzetes válldíszét. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Marvelnél egyébként anno maga Stan Lee találta ki a "változás illúzióját" mint kreatív fogást, vagyis azt, hogy bizonyos közkedvelt karaktereket rövid időre meg kell ölni, a szuperhősperszónák mögötti szereplőket ki kell cserélni annak érdekében, hogy az egyébként évtizedek alatt nem sokat változó képregényes világok elhitessék az olvasóval, itt semmi sem állandó. Erről a témáról korábban külön videót készítettünk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)