Hirdetés

Más országokba is elviheti nézőit a jövőben a Squid Game

|

A Netflix nagy sikerű Nyerd meg az életed sorozatának rendezője nyitott arra, hogy más nemzetek halálos játékait is bemutassa.

Hirdetés

A Squid Game kirobbanó népszerűsége miatt nem volt kérdéses, hogy a Netflix be fogja rendelni a folytatást, de a széria alkotója, Hwang Dong-hyuk már a harmadik szezonról is tárgyal a streaming szolgáltatóval. Sőt, akkora sikert aratott az első felvonás, hogy társasjáték formájában is átélhetjük a sorozatban látott halálos versenyeket, valamint a valóságban is megrendezésre kerül a vetélkedő.

Mindennek következtében a Squid Game univerzum megállíthatatlanul bővülni kezdett, ezt pedig láthatóan egyáltalán nem bánja az ötletgazda, akinek már van elképzelése arról, hogy miként lehetne még hatalmasabbra duzzasztani a franchise-t.

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint a showrunner reméli, hogy a világ más részeire is elkalauzolhatják a nézőket egyszer, példának pedig az első évad egyik jelenetét emelte ki: 

"Úgy írtam meg a forgatókönyvet, hogy utaljak arra, hogy a Squid Game a világ más részein is zajlik. A VIP-k beszélgetéseiből is kiderül, akik azt mondják, hogy az idei koreai játék látványos, ami azt jelenti, hogy más játékok is vannak. Tehát ez is szándékos volt, mert úgy gondoltam, hogy ha a műsor jól sikerül, akkor tovább akarom bővíteni az univerzumot, hogy más országoknak is legyen saját Squid Game-verziója."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A rajongók tehát nem csak amiatt lehetnek izgatottak, hogy mi fog történni a Squid Game második szezonjában vagy éppen milyen lesz a Squid Game: The Challenge nevű valóságshow, hanem amiatt is, hogy melyik ország kaphat spin-offot. Magyarországon milyen játékokat tudnátok elképzelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)