Hirdetés

Másfél hónapnyi újraforgatás elé néz a Doctor Strange 2

|

Újabb hat hétig dolgozik együtt a stáb, igencsak szoros ütemtervet követve, hogy ne késsen tovább a Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Hirdetés

Ha eddig nem lett volna egyértelmű, hogy októberben miért halasztották el 2022. március 25-éről 2022. május 6-ára a nálunk Doctor Strange és az Őrület Multiverzuma címmel mozikba kerülő filmet, akkor a The Hollywood Reporter jelentéséből választ kapunk a kérdésre. Ráadásul korábban maga a főszereplő erősítette meg, hogy több jelenet újraforgatására is szükség lesz.

Az imént említett csúszást egyébként törvényszerűen dominó-hatás követte, minden további Marvel-film kénytelen volt hátrébb lépni egyet, elfoglalva egy korábban másik produkciónak fenntartott időpontot a naptárban.

Hirdetés

Még hat hétig forognak majd a kamerák idén a THR forrásai szerint, heti hat napon keresztül. Ebben az időszakban nemcsak azokat a jeleneteket veszik újra, amelyekkel Sam Raimi rendező és/vagy a producerek elégedetlenek, hanem továbbiakkal is kibővítik a filmet anélkül, hogy megváltoztatnák a történetet. Szintén ekkor pótolják majd azt a két hétnyi, korábbra tervezett felvételt is, amire a színészek egyéb elfoglaltságai vagy a járványhelyzet miatt nem kerülhetett még sor.

A hasonló pót-, illetve újraforgatások ma már teljesen megszokottnak számítanak a nagy költségvetésű filmek esetében, elrendelésük nem feltétlenül jelenti azt, hogy bármi gond lenne a Doctor Strange and the Multiverse of Madness minőségével.

A Sam Raimi (Gonosz halott, Pókember) rendezte film címszerepében ismét Benedict Cumberbatchet láthatjuk, de felbukkan majd Skarlát Boszorkány (Elisabeth Olsen), Wong (Benedict Wong), Karl Mordo (Chiwetel Ejiofor) és az MCU történelmében először America Chavez (Xochitl Gomez) is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)