Hirdetés

Máshogy néz ki Jared Leto Jokere az Igazság ligája új változatában, itt vannak az első képek

|

Zack Snyder mindenképp szerepeltetni akarta az Öngyilkos osztag kevésbé népszerű Jokerét, de nem pont olyan lesz, mint korábban.

Hirdetés

Volt néhány zavaró probléma a Suicide Squad filmben, de különösen nagy negatív visszhangot váltott ki Jared Leto Jokere. A karakter új dizájnja némileg eltért attól, ahogy korábban láthattuk őt, és ez a rajongók tetszését nem nyerte el - pláne azután, hogy Heath Ledger minden idők egyik legjobb Jokere volt, és sokan vele mérték össze Letót.

Az Igazság ligája eredeti változatában nem szerepelt, de az HBO Max-re (és nálunk az HBO Go-ra) készülő Zack Snyder's Justice League-ben fel fog bukkanni. A Vanity Fair, majd a hivatalos Twitter-csatorna is megoszotta az első képeket.

Hirdetés

A fekete-fehér fotókon egy tetoválások nélküli, de láthatóan sérült és bosszús Joker szerepel, aki a haját is megnövesztette. Gyaníthatóan a fogai is maradnak, és a sminkjét sem hagyják megigazítani.

Leto jeleneteit 2020 végén forgatták le. Ezekből az derül majd ki, miért volt Batman fegyverére Joker kártya ragasztva a Batman Superman ellenben. A filmet magát március 18-ától láthatjuk majd, előzetest pedig a hétvégén villantanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)