Hirdetés

Megrázó videón láthatjuk a második világháború halálozási statisztikáit

|

Hogyan lehet egy sima animációval megdöbbentő módon mesélni egy szörnyű háborúról? Így.

Hirdetés

A statisztika tudománya egyfolytában nagy számokkal dolgozik, és bizony néha kénytelen olyan megrázó eseményeket is pusztán számokkal bemutatni, mint a második világháború. Persze ezt lehet olyan módon is tálalni, hogy az ember elborzadjon. Legalábbis nekünk sikerült, amikor belefutottunk ebbe a videóba, és úgy gondoltuk, érdemes lehet megosztani veletek. 

Nem túl kellemes élmény a lent látható 18 perces videó, amiben a második világháború halálos áldozatainak szám szerinti összesítését láthatjátok. A készítők először a katonai haláleseteket rendszerezték nemzetek szerint, majd végül a civil áldozatok számértékét is összeszedték nekünk. 

Bármilyen háborús stratégiai játék, vagy FPS mellett nem árt néha az emlékeztető, hogy addig jó, amíg ilyesmit csak virtuálisan látunk, élünk meg.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)