Hirdetés

Masters of the Universe - csúszik a He-Man film premierje

|

Egy évet toltak a Sony filmjének tervezett bemutatóján, még mindig nincs se rendező, se stáb.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy a Sony idén december 18-án fogja mozikba küldeni az új Masters of the Universe filmet, azonban a legfrissebb hírek szerint a premiert 2020-ra csúsztatták el úgy, hogy konkrét napot, sőt még negyedévet sem lőttek be hozzá. 

Hirdetés

Ez viszont talán nem is baj annak fényében, hogy egyelőre sem rendező, sem színészi gárda nem lett még szerződtetve, szóval gyakorlatilag még sehol sem áll a dolog. A forgatásnak elvileg idén nyáron kellett volna elstartolnia, de a jelek szerint ebből egyelőre még nem lesz semmi. Azt sem szabad persze elfelejteni, hogy 2007 óta egy csomó pletyka érkezett arról, hogy mindjárt indulnak a forgatási munkálatok, és azóta sem történt igazából valódi előrelépés. Korábban arról is hallottunk kósza beszámolókat, hogy esetleg David S. Goyer ülhet a rendezői székbe, aki egy grandiózus, A Gyűrűk Urához hasonló filmet képzel el - ez mondjuk cseppet sem hangzik rosszul. 

Utoljára 1987-ben láthattuk He-Mant előszereplős filmben, akkor Dolph Lundgren volt a címszereplő. Szerintetek milyen lenne egy igazán ütős He-Man/Masters of the Universe mozi? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)