Hirdetés

Obama legviccesebb interjúja

|

A legújabb Funny or Die videóban az Egyesült Államok elnökét interjúvolta meg Zach Galifianakis. Sírunk a röhögéstől.

Hirdetés

Amerika első számú embere elfogadta Zach Galifianakis szívélyes meghívását, hogy a Between Two Ferns című műsorban azt kérdezzen tőle a színész, amit csak szeretne és egyúttal az elnök reklámozza az egészségügyi programját.

Szóba került még többek között a színész súlya is, de azt is tisztába kellett tenni, hogy melyik ország elnöke lett meghívva. Annyira hibátlan, hogy szinte már fáj.

A Between Two Ferns 18. epizódjából természetesen egyetlen szó sem igaz, kamuinterjúról van szó, a beszédek nagy részét előre megírták. A maradékot viszont Barack Obama és Zach Galifianakis rögtönözték, emiatt párszor meg is kellett állítani a felvételt, mivel nem bírták ki röhögés nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)