Hirdetés

Darth Vader vezette a legmenőbb nagymama temetését

|

Egy brit hölgy temetését halloweeni forgataggá változtatták a családtagok és a barátok, ezzel emlékezve kedvenc ünnepére.

Hirdetés

Talán kicsit groteszk, de egy olyan temetést kapott fel a sajtó, amire nálunk a szerkesztőségben azonnal rávágta mindenki, hogy akkor neki is valami ilyesmit, ha már muszáj lesz. Lorna Johnson gyermekei különleges módon búcsúztak nemrég tüdőrákban elhunyt édesanyjuktól, akinek a temetésén Darth Vader vezette a gyászmenetet. A jelmezes gyászolók persze nem a semmiből vették a nem mindennapi búcsú ötletét.

"Anyu kedvenc időszaka volt a halloween. Mindig bulit tartottunk, jelmezekbe öltöztünk, és feldíszítettük a házat. A gyerekek is imádták, és mi is jól szórakoztunk. Ezt sosem hagytuk ki" - mondta Lorna fia, Neil Johnson, aki azt is elmondta, édesanyja mindig jóindulatú, fehér boszorkánynak öltözött. Így Lorna lányai is boszorkánynak öltözve búcsúztak édesanyjuktól, a család egyik barátja Tim Burton egyik filmjéből Beetlejucie jelmezét öltötte magára, a temetés után pedig szomorú dallamok helyett inkább kifejezetten vidám zenéket játszottak.

Amikor az egész család képes kicsit megbolondulni valakiért, hogy így emlékezzen életére ahelyett, hogy az elmúlásán keseregnének, akkor az egy nagyon jó család lehet. Szerintünk legalábbis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)