Hirdetés

Deadpool - több tízezer ember szeretné, hogy ő vezesse a Saturday Night Live-ot

|

A rajongók szerint nem csak szuperhősként, de műsorvezetőként is remekül megállná a helyét, úgyhogy el is indult a petíció.

Hirdetés

Az utóbbi idők egyik legsikeresebb és egyben legviccesebb filmje lett a Deadpool, úgyhogy nem meglepő, hogy a rajongók szeretnék, ha sose lenne vége a poénok áradatának. Ennek érdekében indult el a petíció, melyben azt próbálják kiharcolni a fanok, hogy a nagyszájú zsoldos legyen a Saturday Night Live következő műsorvezetője.

A Saturday Night Live híres arról, hogy minden adását egy más híresség vezeti, aki aztán az adott epizód minden jelenetében feltűnik valamilyen szerepben. Ryan Reynolds néhány évvel ezelőtt már részesült abban a megtiszteltetésben, hogy vezeheti a műsort, viszont ezúttal valami egész mást szeretnének a rajongók.

Andrew Stege néhány héttel ezelőtt indította útjára azt a petíciót, melyben azt kéri, hogy Reynolds úgy vezessen egy adást, hogy végig benne marad a Deadpool szerepben. Ezt mások is jó ötletnek találták, ugyanis már több, mint 40 ezren támogatják ezt a kezdeményezést. Volt már rá példa, hogy valaki többször is vezette a műsort, de azért ez egy rendhagyó eset. Reméljük beválik, az ötlet szerintem zseniális.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)