Hirdetés

Így folytatódik a Harcosok Klubja

|

A képregény-sorozat május 27-én megjelenő első számába pillanthatunk bele, amiből kiderül, hogy az első részből megismert narrátor élete egy kicsivel sem lett normálisabb.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a Harcosok Klubja története képregényformában folytatódik, a történet pedig két szálon fut majd. Egyrészt a narrátor és Marla házassága, ezen belül pedig elsősorban a narrátor és a fia, Junior kapcsolatát követhetjük majd, ahogy megpróbálnak megszabadulni a Project Mayhemhez való kötődéseiktől, illetve Tyler eredetéről is olvashatunk majd.

Az eredeti regény szerzője, Chuck Palahniuk által írt, és Cameron Stewart által rajzolt képregény első hat oldalát mutatták meg nekünk, amiből kiderül, hogy a történet a narrátor és Marla kilencedik házassági évfordulóján kezdődik, viszont a családjuk egy kicsit sem normális (nagyobb méretért katt a képekre).

Az biztos, hogy a hangulat megmaradt, de azért kíváncsian várjuk, milyen lesz a Tyler Durdent, mint évszázadok óta létező, inkább elvet, mint valós személyt bemutató történetszál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)