Hirdetés

Szerinted mennyi pénzzel tartozik Joey a Jóbarátokban?

|

Újabb régre visszanyúló rejtélyt sikerült megoldani a popkultúra világából, ezúttal ismét a Jóbarátok került terítékre.

Hirdetés

Már 20 éves is elmúlt minden idők egyik legjobb tévésorozata, de még mindig van miért időnként visszatérni hozzá. Nem véletlen, hiszen a karakterek emlékezetesek, a sorozat humora és jellegzetes viccei pedig időtlenek. Ezúttal a sorozat egyik elfeledett rejtélyére derítettek fényt a szorgalmas rajongók.

A sorozat egyik visszatérő eleme, hogy a hasonló sitcomokhoz hasonlóan a sorozat szereplői remekül élnek annak ellenére, hogy a történetben relatíve kevés alkalommal látjuk őket dolgozni. A sorozat egyik epizódjában pedig megtudjuk, hogy Joey kiadásait szinte teljes mértékben fedezi Chandler, mióta ő megérkezett a városba. Ilyenkor felmerül persze a kérdés, hogy akkor összesen mégis mennyivel tartozik ő Chandlernek?

A kérdésnek a Redditen jártak utána, konkrétan az r/theydidthemath nevű alreddit, ahol a felhasználók olyan megválaszolatlan popkultúrális kérdéseket próbálnak megfejteni, mint pl. az, hogy mennyibe kerülne egy valós Truman-show. Joey tartozásának esetében részletesen lebontották az egész problémát: ha csak a lakás bérlését vesszük figyelembe, akkor a Manhattani átlagos árakkal számolva nagyjából 64 ezer dollárnál tartunk, ami kb. 17 millió forint.

Persze ennyi nem elég, hiszen enni is kell. Az alapján, hogy Joey mennyit evett a többi karakterhez képest, hetente legalább 100 dollárt költött kajára, ha pedig hozzávesszük azt is, hogy mennyit csajozott a sorozatban, akkor az még 45 ezer dollárt tesz a végösszeghez, ami így összesen már 109 ezer dolcsi. Ha ehhez hozzászámoljuk az egyéb apróságokat és a sorozatban konkrétan is megemlített tartozást, akkor a végén 120 ezer dollárra jön ki az egész, ami nagyjából 32 millió magyar forint. Nem semmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)