Hirdetés

Nem biztos, hogy aludnánk a Godzilla-témájú hotelben

|

Természetesen a történet szülőhazájában, Japánban tervezik megépíteni a szállodát, aminek jobb szobáiban maga Godzilla vigyázza a vendégek álmát.

Hirdetés

Április végén egy új hotel nyílik Tokióban, az új szálloda pedig merítve egy kicsit a hely szelleméből, néhány Godzilla-témájú elemmel próbálja majd bevonzani a kaiju-filmek rajongóit. A helyszínválasztás azért is frappáns, mert a hotel a Toho mozis cég egyik épületének tetejére épül, és anno ez volt az a cég, ami az első Godzilla-filmet gyártotta.

Úgy tervezik, az egyik épület tetejére elhelyeznek majd egy Godzilla-fejet, hogy a környéken járókat riogassa. A szoborhoz ki is lehet menni, hogy gyönyörködjünk a környék panorámájában, és természetesen egy szörnyfejes selfie-t készíteni, ahogy ezen a látványterven is látszik.

Két szoba lesz, ami a szörnyfejre néz majd, ezek egyenként 15000 japán jenbe (kb. 34 ezer forint) kerülnek egy éjszakára, illetve lesz egy különleges Godzilla-lakosztály is, ezt még ennél is borsosabb áron, hétköznapokon 39,800 jenért (90 ezer Ft), hétvégén 49,800 jenért (112 ezer Ft) bérelhetjük ki.

Ezért cserébe különböző Godzilla-ereklyékkel (köztük egy Godzilla szoborral és egy a szobába benyúló Godzilla-kézzel) teli szobában pihenhetünk, de még a mellékhelység is tematikusan van díszítve. A tervek szerint valahogy így fog kinézni:

Egy kicsit creepy, de azért nyilván meglátogatnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)