Hirdetés

Star Wars VII - újabb extrém ötletek a fénykardokra

|

Mikor már kezdtük azt hinni, hogy nem lehet ennél többet kihozni a fura Star Wars fénykardból, akkor befutott ez a szenzációs videó.

Hirdetés

Amióta csak megjelent a legelső Star Wars 7: Az ébredő Erő előzetes, azóta rágódik az internet a benne látottakon, ezek közül is leginkább azon a szokatlan formájú fénykardon, amit a trailer végén csak egy pillanatra láthattunk, de mint tudjuk, az internetnek már ennyi is elég.

Nyilván lehet vitatkozni, hogy az elvetemült rajongók csak túlreagálják ezt az egész dolgot, de akkor is tagadhatatlan, hogy nagyon vicces, ahogy a végletekig túlozzák és kiforgatják ezeket az ötleteket, mint ahogyan az alábbi videóban is. A Mr. TV Cow nevű orosz YouTube-csatorna rövid videójában egy jedi és egy sith harcos küzdelmét láthatjuk, ahogy egymás fénykardjára próbálnak rákontrázni.

Nektek hogy tetszik? Melyik eddig a kedvenc paródiátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)