Hirdetés

Elkészült a Wolverine 3 forgatókönyve

|

Egy újabb lépéssel kerültünk közelebb ahhoz, hogy elkészüljön a harmadik film Wolverine főszereplésével.

Hirdetés

Eddig nem sokat tudunk a következő Wolverine filmről azon kívül, hogy elméletileg a 2008-as Old Man Logan történetszálon alapul és ha minden igaz, akkor talán Sabertooth is visszatérhet. Most Hugh Jackman elárulta, hogy fontos mérföldkőhöz érkezett a projekt.

A színész nemrég egy interjúban mesélte el, hogy a film forgatókönyve elkészült, viszont azt még ő sem tudná megmondani, hogy pontosan mikor kezdődnek meg a munkálatok: "Van forgatókönyvünk, egy teljes forgatókönyvünk. Még nem száz százalékos, de nagyon közel vagyunk, ahogy a szakállam állapotából is látszik. Ma már hatszor ettem."

Elvileg idén már biztosan elkezdődik a forgatás, de Jackman szerint addig biztosan nem állnak neki, amíg nem érzik tökéletesnek a forgatókönyvet. Persze amíg az utolsó simításokat végzik rajta, addig az előzetes munkálatokat feltehetőleg megkezdik, de a konkrétumokat illetően sajnos továbbra is várnunk kell.

Ti mennyire várjátok? Mit vártok a filmtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)