Hirdetés

Mátrix 4 - Neil Patrick Harris csatlakozik a stábhoz, egy nagy visszatérő is érkezhet mellé

|

Egyre izgalmasabban alakul a következő Mátrix mozi színészgárdája.

Hirdetés

Nem sok újdonságot tudtunk meg a negyedik Mátrix moziról azóta, hogy augusztusban a Warner Bros. bejelentette a folytatást. Most viszont arról érkeztek hírek, hogy nem más csatlakozik Keanu Reeveshez és Carrie-Anne Mosshoz, mint az Így jártam anyátokkal sorozat sztárja, Neil Patrick Harris.

Hirdetés

Arról egyelőre nem tudni semmit, hogy Harris pontosan kit is alakít majd, de elvileg magát a szerződést már aláírták, tehet biztosnak tűnik a szereplése. Nem ez az egyetlen hírünk viszont a stábról, ugyanis a Deadline információi szerint Jada Pinkett Smith is tárgyal a stúdióval arról, hogy visszatér Niobe szerepében - őt ugyebár a második és harmadik Mátrix moziban láthattuk. A híresztelések szerint még messze nem lefutott ügy az ő szerepeltetése, szóval simán elképzelhető, hogy befuccsolnak a színésznő és a Warner közötti megbeszélések. 

A Mátrix 4 mellett egyébként készül egy másik mozi is ebben az univerzumban, ami nem folytatás, hanem előzmény lehet Zak Penn elmondása alapján. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)