Hirdetés

Mátrix 4 - a fiatal Neo szerepére is keresnek színészt

|

Komoly teherrel számolhat majd az, aki bevállalja Keanu Reeves karakterének fiatalkori megvalósítását.

Hirdetés

A Variety Justin Krollja szerint (ő volt az a riporter, aki a Mátrix 4 létezését is kiszagolta) a Warner Bros. már keres egy fiatal színészt Neo szerepére. Az újonc feladata lesz, hogy a kiválasztott fiatalkori énjét eljátssza majd a folytatásban, ami valljuk be, nem tűnik gyerekjátéknak. 

Hirdetés

Mindezek mellett kiderült, hogy a fejesek megpróbálják visszahozni azokat a művészeket, akik anno filmre segítették az eredeti Mátrixot. A cél az, hogy felelevenítsék az első rész hangulatát, már persze amennyire csak lehet ez. Kérdéses, hogy mennyire sikerülhet a terv, de reméljük összejön, ha már a stáb (nagyrészt) a régi lesz. A lehetőség mindenképp adott egy remek folytatásra, hiszen az írói és rendezői feladatokat is Lana Wachowski látja el. 

Adott tehát a kérdés: szerintetek ki lenne a leginkább alkalmasabb arra, hogy a fiatal Neót alakítsa? Egy ismertebb színészt érdemes keresni, vagy egy új arcot könnyebben elfogad majd a közönség? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)