Hirdetés

Keanu Reeves túladagolás: a Mátrix 4 és a John Wick 4 egy napon kerül a mozikba

|

Egyszerre lesz minden mozi lélegzetelállító, ugyanis sikerült minden Keanu Reeves premiert egy napra kitűzni. Mátrix és John Wick rajongók mellett a Mortal Kombat és Flash filmekre várók is figyeljenek most!

Hirdetés

A Warner Bros. átrendezte a beosztását a következő évekre, így több nagy filmje is új dátumot kapott. A legszembetűnőbb a Mátrix 4 premierjének időpontja, ami 2021. május 21-re esik, pont arra a napra, amikor a John Wick sorozat negyedik fejezete is a mozikba fog kerülni. Az internet kedvenc filmsztárja, Keanu Reeves a főszereplő mindkettőben, így könnyen lehet, hogy aznap a Twitter leolvad majd a mémektől.

Hirdetés

Deadline-tól származó jelentésben egyébként több érdekes dátum is felbukkan. Kiderült például, hogy az évek óta pletykák és stúdió huzavonák tárgyát képező The Flash film 2022. július elsején fog mozikba kerülni.

Emellett Taika Waititi Akira adaptációját eltolták a 2021. május 21-es dátumról egy ismeretlen időpontra, a Mortal Kombat filmet pedig a 2021. márciusról január 15-re hozták előre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)