Hirdetés

A John Wick filmek alkotói is besegítenek a Mátrix 4 akciójeleneteinél

|

A visszavonult bérgyilkos történeteit megrendező Chad Stahelski már az eredeti Mátrix filmeken is dolgozott kaszkadőrként, most viszont tanácsaival látja el a rendezőket.

Hirdetés

Keanu Reeves második virágkorát éli a mozivásznon, hiszen 50 év felett is az egyik legkeresettebb akcióhős Hollywoodban. Ezt mutatja az is, hogy most az ő főszereplésével készült két legismertebb filmes frachise-on egyszerre dolgozik, hiszen a következő John Wickben és a Mátrix 4-ben is feltűnik majd. Mindkét széria korának legjobb akciófilmjeként vonult be a történelembe, abból pedig nem lehet baj, ha az alkotóik besegítenek egymásnak. 

Hirdetés

A John Wick mozikat tető alá hozó Chad Stahelski és David Leitch nem véletlen tudtak elképesztően látványos akciót pakolni filmjeikbe, hiszen mindketten évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a kaszkadőri munka terén. Olyannyira, hogy a Mátrix trilógián is dolgoztak Wachowskiékkal, a széria negyedik részéhez viszont már mint tanácsadó térnek vissza. 

"Felkértek minket, hogy segítsünk be a koreográfiában és a srácok fizikai felkészítésében. Én segítek egy jelenet erejéig, és azt hiszem, Dave [Leitch] is. Lana [Wachowski] rengeteg szeretettel tért vissza ehhez a majdnem családi összejövetelhez, szóval nagyon szórakoztató élmény volt."

- mondta Stahelski.

Azt azért kihangsúlyozták, hogy nem segédrendezőként vannak jelen, mivel Lana Wachowskinak nagyon konkrét elképzelései vannak az akciójelenetek kapcsán, mindössze tanácsadóként figyelnek arra, hogy a koreográfiák elég ütősek legyenek.

Noha szinte semmit nem tudunk arról, hogy milyen történettel állnak elő a Mátrix 4 esetében, de a föntiek alapján az igen valószínű, hogy az akciójelenetek rendben lesznek, hiszen Stahelskiék a John Wick filmekkel már bebizonyították, hogy ilyen téren nincs szégyellnivalójuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)