Hirdetés

Készül a Mátrix 4, visszatér Keanu Reeves is

|

Nem tudjuk eldönteni, hogy ez a nap híre, vagy a legfélelmetesebb dolog, ami a héten történt.

Hirdetés

Korábban is pletykálták már, hogy Wachowskiék újra előveszik a Mátrix franchise-t, de akkor közleménnyel cáfolták az egészet. Most úgy tűnik, a páros egyik fele belevág, és Lana Wachowski irányításával készül a Mátrix 4.

Hirdetés

A cselekményről semmit nem tudni, viszont az már biztos, hogy két kulcsfontosságú karakter, Neo és Trinity visszatérnek, és eredeti színészeik, Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss formálják meg őket. A Warner Bros. Pictures és a Village Roadshow Pictures kapta a gyártás és forgalmazás feladatát, az írói teendőket pedig Wachowski mellett Aleksandar Hemon és David Mitchell látja el. A forgatást 2020-ban kezdhetik meg, így 2021-nél előbb biztosan nem kerül majd mozikba. Pletykálják, hogy Laurence Fishburne-t lecserélik, és egy fiatalabb színész veszi át Morpheus szerepét, de ennek kapcsán semmi hivatalosat nem tudni.

Ti mit szóltok a bejelentéshez? Kell ez nekünk, vagy jó úgy a Mátrix-trilógia, ahogy van? Akárhogy is, ezt nézzétek meg (hanggal):

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)