Hirdetés

Elég lepukkantnak néz ki Neo a Mátrix 4 forgatásán

|

A 2003-as harmadik rész óta most láthatjuk először Keanu Reevest Neo szerepében, de nem egészen azt látjuk a forgatásokon, amire számítanánk.

Hirdetés

Még mindig nehéz elhinni, hogy a Mátrix 4 készül, pedig a Mátrix 4 készül, immár videós bizonyítékaink is vannak erre. A film forgatása épp San Franciscóban zajlik, így elkerülhetetlen volt, hogy egy-egy izgatott rajongó telefonos felvétele felkerüljön az internetre. Több videót is láthattunk a Twitternek köszönhetően, és mindegyikben Keanu Reeves volt a fókuszban.

Hirdetés

A lenti anyagokban a mi drága Neónk a bőrkabátja (és reggeli borotválkozás) nélkül mutatkozik, kicsit meglepően slampos fizimiskával. Úgy néz ki, hogy a megmentőt megtépázták az évek, de az is lehet, hogy Keanu csak nem volt hajlandó levágatni a John Wick frizurát.

A Mátrix 4-et Lana Wachowski rendezi, a szereplőgárdában pedig mind Reeves, mind Carrie-Anne Moss ott lesznek. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi sül ki ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)