Hirdetés

Mátrix 4 - Neo és Trinity mellett a fiatalabb Morpheus is szerepet kaphat az új részben

|

Úgy néz ki, hogy Lana Wachowski nem riad vissza attól, hogy összekuszálja kicsit az idősíkokat.

Hirdetés

A Mátix 4 bejelentése előtt rengeteg koncepció tervben volt arra, hogyan éledjen újra a Wachowskiék által megalkotott egyedi világ. Keanu Reeves és Carrie-Ann Moss visszatérésével az eredeti trilógia folytatása tűnt a legvalószínűbbnek, azonban a legújabb hírek szerint folyik a casting a fiatal Morpheus szerepére, ami ismét a találgatások ösvényére tereli az egyszeri rajongót: előzmény film lesz-e vagy folytatás? Persze a Mátrix univerzumában akár a kettő egyvelege sem lenne elképzelhetetlen.

Hirdetés

A Variety riportere, Justin Kroll (aki először állt elő a folytatás hírével) most egy Twitter bejegyzésben árulta el, hogy egy forrása szerint már folyik a kutatás a színész után, aki a Laurence Fishburn által híressé tett karakter fiatalabb változatát játszaná el. Az kétségtelen, hogy a nagy bejelentésben valahogy Reeves és Moss mellől hiányzott Fishburn neve, annál is inkább, mivel a Mátrix - Forradalmak végén egyedül Morpheus maradt életben a Nabukodonozor legénységéből. 

Korábban pletykálták, hogy Michael B. Jordan játszhatja a főszerepet egy Mátrix filmben, de ez soha nem nyert megerősítést. Mivel a forrás azt állítja, hogy folyik a keresés a szerepre, egyáltalán nem biztos, hogy a Fekete Párduc és a Creed sztárja játssza majd Neo mentorának fiatalabb verzióját.

Ti mit szólnátok egy fiatalabb Morpheushoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)