Hirdetés

Mátrix reboot? Keanu Reeves nem tud róla semmit

|

A Mátrix főszereplője, Keanu Reeves is ott volt a New York Comic-Conon, ahol egy panelen tartott előadást. A kérdezz felelek résznél előjött a Mátrix is.

Hirdetés

A színész egyik legemlékezetesebb szerepe volt Neo, a Mátrix trilógia főhőse (mondjuk biztosan van olyan teória, ami szerint nem is róla szólt a film). Keanu Reeves azonban ezúttal nem a kiválasztott kabátjában, hanem a Replicas című filmje kapcsán lépett színpadra. Persze hamar a Mátrixra terelődött a szó, amelyről mostanában sok pletykát lehet olvasni.

Hirdetés

Egy rajongó megkérdezte, hogy mi a véleménye a trilógia rebootjáról pletykáló hírekről. Reeves igyekezett diplomatikus maradni a válaszával, de a ComicBook.com jelentése szerint (akik ott voltak az eseményen) a színész egyáltalán nem tűnt izgatottnak a kérdés kapcsán.

"Újracsinálni a Mátrixot? Nem tudom. Talán...nem tudok róla semmit."

Nem teljesen meglepő a reakció, hiszen egyrészt ez egy publikus esemény, ahol nyilván nem beszélhet egy még be nem jelentett projektről, másrészt a rajongók sem nagyon örülnek a Mátrix remake vagy reboot ötletének. Éppen úgy, ahogy Zak Penn, az író sem.

"Egyelőre annyit mondhatok, hogy senkinek sem kellene rebootolnia a Mátrix trilógiát. Akik látták az Animátrixot és olvasták a képregényeket, azok ezt megértik."

A Hollywood Reporter és a Deadline szerint a Warner Bros. feltámasztaná a szériát és Zak Penn fogja írni a projektet.

"Nem kommentálhatom a híreket, de annyit mondhatok, hogy a 'remake' és 'reboot' szavak egy cikkből származnak. Ne reagáljunk pontatlan hírekre."

Ha Reeves tényleg semmit sem tud a projektről, akkor a Warner valószínűleg nem kérte fel cameora, és jó eséllyel nem egy rebootot fogunk kapni. Mondjuk mi egy folytatással is boldogan kiegyezünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)