Hirdetés

A fiatal Morpheusról szól majd az új Mátrix film?

|

A végén még kiderül, hogy nem is folytatás és nem reboot lesz a következő Mátrix? Mindjárt jobban hangzik.

Hirdetés

A napokban felröppent egy hír, mely szerint már készül egy új Mátrix film, amivel gyakorlatilat rebootolják az egész sorozatot. Hogy ez mennyire gáz, abba most ne is menjünk bele, láthatóan mások fejében is megfordult hasonló gondolat. Most egy újabb érdekes részlet derült ki, ugyanis egyes meg nem nevezett források azt állítják, hogy az új film valójában a fiatal Morpheus történetét fogja majd elmesélni.

Ugye a film forgatókönyvírója, Zak Penn a napokban a Twitteren is megosztotta a követőivel, hogy valójában nem rebootról van szó, hanem inkább a meglévő univerzum kibővítéséről. Ha emellé még figyelembe vesszük, hogy Michael B. Jordant választották a főszerepre, akkor már elég hihetőnek tűnik az előzmény film ötlete.

Belsős infók szerint egyébként a Warner Bros. már nagyon régóta játszadozik ezzel az ötlettel és annyira beleélték maguknak, hogy külön szobát tartanak fenn az íróknak, ami a Warnernél általában azt szokta jelenteni, hogy már kapásból több filmben gondolkodnak.

Nektek hogy tetszik az ötlet? Milyen filmet tudnátok elképzelni a Mátrix univerzumában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)