Hirdetés

Matthew Perry megbánta, amit Keanu Reeves kapcsán írt a könyvében, kiveteti inkább a további kiadásokból

|

Poénnak szánta, de halállal poénkodni mindig minimum kockázatos.

Hirdetés

Tavaly ősszel jelent meg Matthew Perry életrajzi könyve, a Jóbarátok, szerelmek, és az a Rettenet (Friends, Lovers and the Big Terrible Thing), amiben az élete során különféle démonokkal küzdő színész őszintén vallott múltjáról, függőségéről, és arról, hogyan sikerült talpra állnia.

Ebben a könyvben kétszer is beleállt Keanu Reevesbe, bár a mondanivalójának nem a színész megsértése volt a lényege. Először a második fejezetben írta azt, hogy

"Valahogy mindig a legtehetségesebbek buknak el. Miért van az, hogy az olyan eredeti gondolkodók, mint River Phoenix és Heath Ledger meghalnak, de Keanu Reeves még mindig köztünk jár?"

Majd az ötödik fejezetben azt, hogy

"Aztán Chris Farley meghalt. Az ő állapota gyorsabban romlott, mint az enyém. [...] Amikor megtudtam a hírt, belebokszoltam Jennifer Aniston öltözőfalába. És Keanu Reeves köztünk jár..."

Hirdetés

Perry hamar bocsánatot kért, elmondta, teljesen véletlenül nevezte meg őt, és igazából nagyon tiszteli. Most, fél év elteltével újra megszólalt, a Los Angeles Times könyvfesztiválján mondta el, mit gondol.

"Hülyeséget mondtam. Gonosz dolog volt ezt tenni. Azért az ő nevét választottam, mert ugyanabban az utcában lakunk. Nyilvánosan elnézést kértem tőle. A könyv további kiadásaiban nem lesz benne a neve. Ha találkozom vele, bocsánatot fogok kérni. Hülyeség volt."

Történt már rosszabb dolog is Hollywoodban.

Az első két idézetet a könyv magyar kiadásából másoltuk ki, Molnár Edit fordítása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)