Hirdetés

Matthew Perry nem érti, miért van még életben Keanu Reeves

|

Önéletrajzi könyvében váratlanul nekiment kollégájának a Jóbarátok sztárja.

Hirdetés

Napjaink egyik legizgalmasabb könyvmegjelenése Matthew Perry Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing című memoárja, amelyben a Jóbarátok Chandlerjeként híressé lett színész őszintén vall alkohol- és drogproblémáiról. Mint utóbb kiderült, függősége miatt nézett ki szinte minden évadban máshogy.

Noha a könyv csak holnap, azaz október 28-án kerül kereskedelmi forgalomba, a recenziós példányok természetesen már utat találtak a kritikusokhoz, így a Variety is kiszúrhatta, hogy Perry szokatlanul negatív kontextusban ír Keanu Reevesről, noha arról senkinek sincs tudomása, hogy valaha is bármilyen nézeteltérés lett volna a két színész között.

Hirdetés

Egy ponton, amikor a tragikusan fiatalon elhunyt "színésztehetségeket" és "eredeti gondolkodókat" méltatja, köztük River Phoenixet, valamint Heath Ledgert, akkor felteszi a kérdést, hogy miért kellett elmenniük, és miért jár Keanu Reeves még mindig köztünk. A Mátrix és a John Wick sztárjának neve akkor is előkerül, amikor felidézi, hogyan fogadta Chris Farley halálhírét, akinek az övénél "gyorsabban haladt a betegsége".

"Átütöttem Jennifer Aniston öltözőjének falát, amikor megtudtam. Keanu Reeves köztünk jár. Majdnem két héttel a halála után népszerűsítenem kellett a Hajszál híján hősöket, és azon kaptam magam, hogy nyilvánosan beszélek arról, hogy az alkohol és a drogok okozták a vesztét. Végig be voltam tépve."

Perry később kiadott egy közleményt - talán a Twitteren és más közösségimédia-platformokon tapasztalható felháborodás hatására -, amiben úgy fogalmazott, hogy valójában nagy rajongója Keanunak. Véletlenszerűen választott egy nevet, hibázott és elnézést kért emiatt, valamint igazából a saját nevét kellett volna használnia helyette.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)