Hirdetés

Mayans MC - erről szól a Sons of Anarchy spin-offja

|

A sorozat készítői kiadtak egy rövid összefoglalót a Mayans MC alaptörténetéről, ami a Kemény motorosok sorozat világának egy másik sztoriszálát állítja majd a középpontba.

Hirdetés

Nemrég érdekes pletykák tűntek fel azt illetően, miről szólhat a Sons of Anarchy spinoff-sorozata, a másik motorosklubról szóló Mayans MC. Azóta az FX hivatalosan is berendelte a széria pilot epizódját, illetve megjelent egy szinopszis, ami egy korábbi elméletet meg is dönt.

Sokan úgy gondolták ugyanis, hogy a Kemény motorosok előzményét láthatjuk majd, ezzel szemben a sztori folytatása kerül a képernyőre - persze ha sikeres lesz a pilot.

"A Mayans MC egy Jax Teller utáni világban játszódik, ahol EZ Reyes, a Mayans MC társaság egy, a kaliforniai-mexikói határ környékén működő részlegének reményteljes tagja, akinek a kartell elleni bosszúvágyával kell megküzdenie, miközben ki kell érdemelnie a nő tiszteletét, akit szeret"

- szól a hivatalos összefoglalás.

Mint kiderült, a sorozat megálmodója, Kurt Sutter már az eredeti sorozatban is el akart mesélni egy hasonló sztorit Half-Sack karakterén keresztül, de az őt alakító színész, Johhny Lewis mindehhez túl hamar szállt ki a sorozatból. Így most a spinoffból ismerhetjük meg a rangsort megmászó motoros sztoriját.

Nektek hogy tetszik a Mayans MC alaphelyzete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)