Hirdetés

Egy rajongó kiszámolta, hogy Pepper Potts ölte meg a Marvel filmek legtöbb gonoszát

|

A statisztika szerint Pepper már több ellenséggel végzett, mint maga Vasember.

Hirdetés

A Marvel Studios rajongói Reddit-oldalán érdekes témát dobott fel valaki. Eddig ugyanis a címszereplők közül csak Pókember és a Darázs nem öltek még embert az MCU filmekben.

Hirdetés

A bejegyzésre a T0M95 nevű felhasználó egy egész Google dokumentummal válaszolt - ő ugyanis az eddigi összes film részletes statisztikáit vezette, és számon tartja mindegyik hős és főbb gonosz kill countját (vagy "öléseit").

Eszerint Pepper Potts már több gonosszal végzett, mint Vasember és több Bosszúálló. Tony a Végtelen háborúban ölte meg Ebony Maw-t, míg Pepper az Iron Mongert és Aldrich Killiant ártalmatlanította.

A teljes dokumentumot ezen a linken érhetitek el, érdemes átlapozni, mert a statisztika szerint például Bruce Banner, Hulk és a Fekete Párduc is mindössze egy-egy ellenséggel végzett. T0M95 természetesen csak a főbb karaktereket vette figyelembe, így a számos űrlény, katona és egyéb kisebb ellenség statisztikáját nem vezette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)