Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának ötödik fázisában már Nova is beköszönhet

|

Szárnyra kapott egy friss pletyka, miszerint néhány év múlva újabb intergalaktikus hőssel bővül az MCU felhozatala.

Hirdetés

Az elmúlt években nagyon szépen gyarapodott a Marvel filmes univerzuma, és sok olyan arccal találkozhattunk, akiket a rajongók már megkedveltek a különböző képregényekben. Később pedig még több újonc érkezik majd, köztük talán egy olyan karakter is, aki elég komoly szupererővel bír.

Hirdetés

A filmes univerzummal foglalkozó MCU Cosmic nagyon megbízható forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Nova lesz az ötödik fázis egyik új szereplője. Egyelőre csak egyetlen filmet jelentett be a Disney ehhez a fázishoz, a Fekete Párduc 2-t, ami 2022. május 6-án debütál, így akár még az is elképzelhető, hogy ugyanebben az évben fog megjelenni Richard Rider, vagyis Nova önálló kalandja is. A szóbeszédek alapján pedig Penge, a Fantasztikus négyes, illetve a mutánsok is ugyanebben a szakaszban debütálhatnak.

Mondani se kell, egyelőre csak pletykaként szabad kezelni ezt a nem túl sziklaszilárd információt. Ti örülnétek, ha bekerülne a szuperhős az MCU-ba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)