Hirdetés

Az MCU-s sorozatok több főszereplője is feltűnik majd későbbi filmekben

|

A jelek szerint valamikor később a mozivásznon is találkozhatunk majd a Disney+-on debütáló szuperhősök egy részével.

Hirdetés

Már jelenleg is elég tartalmas a Marvel filmes univerzuma, de az elkövetkezendő években még több új arccal találkozhatunk, és nemcsak filmekben, hanem vadonatúj sorozatokban is. Persze ezek az alkotások mind egy óriási fiktív világ részét képezik majd, így pedig a szereplők is bármikor összefuthatnak egymással.

Hirdetés

Most úgy tűnik, ez meg is fog történni néhány esetben, ugyanis a Marvel fejese, Kevin Feige elárulta, hogy a sorozatokban megismert hősök egy részével ugyan a Disney+-ra készülő alkotásokban találkozhatunk először, de a tervek szerint a későbbi MCU-s filmekben is fel fognak tűnni. Egészen pontosan She-Hulkot, Moon Knightot, illetve Ms. Marvelt emelte ki, de előfordulhat, hogy mások is átvándorolnak majd a streaming szolgáltatásról a mozivászonra.

Ez is remekül mutatja azt, hogy a sorozatok valódi részét képezik majd a filmes univerzumnak, és ha naprakészek szeretnénk maradni az MCU-ban zajló eseményekkel, akkor hamarosan már nem lesz elég moziba járni, hanem kezdhetjük böngészni a Disney+ kínálatát is.

Ti melyik MCU-s sorozatot várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)