Hirdetés

Még 6 évadon át folytatódik a South Park, 14 film is készül

|

2027-ig biztosan lesz még South Park - van azonban egy rossz hír is.

Hirdetés

1997-ben jelent meg a South Park első epizódja, de Trey Parker és Matt Stone nem érzik úgy, hogy ideje lenne befejezni a sorozatot, sőt, épp most írtak alá a ViacomCBS-szel (a Comedy Central tulajdonosával) egy 900 millió dolláros szerződést, melynek értelmében a következő hat évben folyamatosan gyártják majd a sorozatepizódokat és filmeket.

A South Park tehát legalább 2027-ig, a harmincadik évadig folytatódni fog, de mióta átálltak a készítők arra, hogy az aktualitásokra fókuszálnak, nem félünk attól, hogy kifogynak a témából.

Hirdetés

Bejelentették továbbá, hogy 14 filmre is szerződtek, ezek azonban egytől egyig a Paramount+-on (korábban CBS All Access, nem azonos az itthon a Magyar Telekomnál elérhető Paramount+-szal) fognak debütálni, ami hivatalosan csak bizonyos országokban érhető el. A filmek közül 2 még idén bemutatkozik; valami olyasmit képzelünk el, mint a koronavírusos különkiadás volt márciusban, igaz, azt csak 46 percesre írták, a filmek meg jellemzően inkább másfél órásak.

Nem tudni még, hogy Magyarországon felkerülnek-e esetleg valahova, de a South Park néhány része megtalálható például a Netflixen is, illetve külföldön az HBO Max-en, de ez a szolgáltatás idővel hozzánk is elér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)