Hirdetés

Még a Batman: The Animated Series folytatása sem kerülte el az HBO Max kaszáját

|

Ha nem néznénk a naptárt, akkor is tudnánk, hogy új hét indult a közelgő Warner Bros. takarításnak köszönhetően.

Hirdetés

A Batgirl film törlése egy hatalmas lavinát indított el, aminek több tucat készülő vagy már megjelent HBO Max tartalom is áldozatául esett. A DC termékek jelentős részét eltakarította a Warner, de azt hittük, hogy legalább Batman biztonságban van. Tévedtünk.

Variety jelentése szerint a Warner elkaszálta a legendás Batman: The Animated Series folytatásának szánt Batman: Caped Crusadert.

Ez hatalmas csapás a rajongókra nézve, mivel a szériát olyan nevek gondozták volna, mint Bruce Timm, J.J. Abrams vagy Matt Reeves. Az a Matt Reeves, aki összehozta a legutóbbi Batman filmet is. Már csak a neveket látva is feltételezhetjük, hogy a Caped Crusader Gotham megmentőjének ünneplése lett volna, ami valószínűleg régi és új rajongókat is bevett volna a fekete köpeny bársonyos ölelésébe.

Hirdetés

A Caped Crusader mellett egyébként elkaszálták a Merry Little Batmant, a Did I Do That to the Holidays: A Steve Urkel Storyt, és a The Amazing World of Gumball: The Movie-t is két Looney Tunes projekttel együtt.

A közelmúltbeli hírek miatt egyébként elindult a #FireDavidZaslav kampány, hogy a közösség kirúgathassa a Warner új főnökét, de erre valószínűleg nincs sok esély.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)