Hirdetés

Még a Doctor Strange 2 forgatása alatt is gyakran változik a film szkriptje

|

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness készítői nyitottak az új meglátásokra, és rugalmasan kezelik a többször módosuló forgatókönyvet.

Hirdetés

A Marvel Cinematic Universe egyik legizgalmasabb filmjének ígérkezik a Doctor Strange in the Multiverse of Madness. A Sam Raimi rendezésében készülő alkotásban címszereplő Strange-t alakító Benedict Cumberbatch mellett Elizabeth Olsen is főbb szerepet kapott Wanda Maximoffként, a színésznőt pedig ezzel kapcsolatban interjúztatta a Collider csapata.

Olsen a beszélgetés során elmondta, hogy a film forgatókönyve egyáltalán nincs kőbe vésve, és a színészek is rendszeresen adnak újabb ötleteket az egyes jelenetekhez. Raimi és a produkciós csapat pedig mindig nyitottak az újításokra, így gyakori, hogy a forgatás ideje alatt is módosítanak valamit. A színésznő hozzátette, hogy a WandaVision forgatásai előtt már tudta, hogy szerepelni fog a Doctor Strange 2-ben, viszont csak később derült ki számára, hogy egyáltalán mit fog tenni a filmben a Skarlát Boszorkány karaktere.

Hirdetés

A Collider még a Raimivel való munkáról is kérdezte a színésznőt. Olsen nagyon pozitívan nyilatkozott a rendezőről, dicsérte a kameramunkáját, valamint azt, hogy Raimi a kreatív, különleges céljai és ötletei alapján vezeti a produkciót. A filmről részleteket nem árulhatott el, viszont Olsen elmondta, hogy összességében nagyon jó együtt dolgozni a csapattal. Rajta kívül nagyobb szerepekben Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor és Xochitl Gomez fognak játszani a filmben.

A Doctor Strange 2 a jelenlegi tervek szerint 2022. március 25-én debütál majd a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)