Hirdetés

Még az élőszereplős Cowboy Bebop sorozat érkezése előtt bepótolhatod az eredeti szériát

|

Hamarosan felkerül a Netflixre az eredeti Cowboy Bebop animációs sorozat.

Hirdetés

Csak remélni tudjuk, hogy az egész élőszereplős Cowboy Bebop - Csillagközi fejvadászok sorozat olyan jó lesz, mint a széria nemrég bemutatott főcíme, ami hatalmas főhajtás az eredeti anime előtt.

November 19-én fog megérkezni a Netflixre az új, 10 epizódból álló sorozat, de előtte még bőven lesz ideje pótolni az 1998-as klasszikust is azoknak, akik korábban még nem látták azt.

Hirdetés

Egy hét múlva, október 21-én ugyanis bekerül a Netflix kínálatába az eredeti Cowboy Bebop animációs sorozat. A Cowboy Bebop egy japán anime, amit Vatanabe Sinicsiró rendezett, zenéjét Kanno Jóko szerezte. A történet 2071-ben játszódik, egy Bebop nevű űrhajón utazó négy balszerencsés fejvadász (Jet Black, Spike Spiegel, Faye Valentine, Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky IV) kalandjait követhetjük végig. Az anime 26 epizódot élt meg, 1998 és 1999 között futott Japánban. Hazánkban DVD-n is megjelent magyar szinkronnal és felirattal.

A sorozat a Netflixre is magyar felirattal felvértezve fog megérkezni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)