Hirdetés

Még az előzőnél is durvább a Sikoly 6 új előzetese

|

Megérkezett a hivatalos, több mint kétperces előzetes a hamarosan mozikba kerülő Sikoly VI-hoz.

Hirdetés

Egyáltalán nem biztos, hogy ha egy New York-i kisboltba beszaladna két, láthatóan zavart és rettegő lány, akiket egy szörnymaszkos figura követ, leállnék azon akadékoskodni, hogy beálltak a sor elejére, meg keménykedni a barátságtalan kinézetű alakkal, de ez én vagyok, nem a sokadik Sikoly film egy szereplője. A horrorok szereplői nem a racionális döntéseikről ismertek.

A március 9-én mozikba kerülő Sikoly VI-ban az események nem Woodsboróban, hanem az Egyesült Államok nagyvárosában játszódnak, így láthatunk majd kergetőzést a metrón, egy deliben, és más jellegzetes helyszíneken is.

Hirdetés

Az első hosszabb előzetesben feltűnik nagyjából az összes fontos szereplő (köztük a Wednesday miatt kiemelten népszerű Jenna Ortega), és ízelítőt kapunk feszült, drámai, némileg véres pillanatokból. Fogyasszátok fényes szobában:

Hogy tetszik eddig? Van még értelme annak, hogy ezt elkészítették?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)