Hirdetés

Még be sem mutatták, de már felfedeztek egy bakit a Doctor Strange 2-ben

|

Úgy tűnik, hogy az újraforgatások és a halasztás ellenére sem lesz hibátlan a Doctor Strange az őrület multiverzumában.

Hirdetés

Azzal alighanem mindenki tisztában van, hogy egy forgatás nem lineárisan zajlik, és pláne nem olyan sorrendben, ahogy az egyes jelenetsorok a moziba, tévébe vagy streaming platformra kerülve követik egymást. Továbbá meglehetősen ritkán fordul elő, hogy egy-egy jelenetet elsőre tökéletesnek lásson a rendező, és ne kelljen újra meg újra felvenni.

Eközben pedig megesik, hogy senkinek sem tűnik fel egy rossz helyen tartózkodó statiszta, az adott produkció témájától, hangulatától teljesen idegen tereptárgy, netán valami, amit ott felejtettek a díszletben, mintegy varázsütésre kicserélődött, formát változtatott, vagy odébb költözött. Ha ehhez még hozzávesszük a vágás folyamatát és az utómunkát, akkor nem nehéz belátni, hogy se szeri, se száma a hibalehetőségeknek.

Hirdetés

Az még nem világos, hogy ki és mikor hibázott a Doctor Strange az őrület multiverzumában stábjából, de egy nemrég kikerült jelenetsor arra utal, hogy a kifejezetten bakikra vadászó nézőknek ajánlott pislogás nélkül végigülniük a filmet.

Az fenti, az imdb.com által a Twitteren megosztott klipben a Gargantosszal folytatott küzdelem során többször is (a 11., a 16., a 19. és a 23. másodpercben) ugyanaz a statiszta rohan el a főhős mellett. Stimmel a kabát, az aktatáska, és természetesen az arc is, szó sincs arról, hogy túl élénk lenne a felfedezés következtében a film minősége miatt aggódó rajongók fantáziája.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

De ne legyünk igazságtalanok, hiszen nem a Doctor Strange az őrület multiverzumábant dirigáló Sam Raimi az egyetlen rutinos, mi több, elismert rendező, akinek valamilyen látványos baki maradt a filmjében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)